dinsdag 10 april 2012

Veggie challenge van Viva las Vega's

Als je nou door al die afschrikkende berichten over rood vlees hebt besloten daar wat minder van te gebruiken, maar je weet niet precies wanneer en hoe en of je het volhoudt, dan heb ik goed nieuws voor je: De VeggieChallenge 2012 van Viva las Vega's. Een uitdagend project waarbij je, te beginnen op 1 juni, een maand lang minder vlees eet, of minder zuivelproducten gebruikt. Je mag zelf je doelen stellen, dus zelf bepalen wat realistisch en haalbaar is.

Als je je opgeeft krijg je natuurlijk hulp met je uitdaging. Niet alleen door het feit dat 2999 andere mensen meedoen, maar ook zoals de website zegt:

Als VeggieChallenge deelnemers krijg je een maand lang de heerlijkste recepten toegestuurd. Wij begeleiden je met tips en tricks, shoppingadvies en de beste restaurantrecensies. Ook staat een team klaar om via de Twitter #VeggieChallenge hotline jouw meest prangende voedselvragen te beantwoorden. Houd je de uitdaging een maand vol? Dan maak je kans op prachtige prijzen, zoals culinaire workshops, kookboeken, een biologisch groentenabonnement of een vrijkaart voor het Viva Las Vega's festival.

Makkie, toch? Opgeven kan hier.

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je hierover schrijft! :-) De link werkt alleen niet, je vindt de site op veggiechallenge.nl

  Ga je ook naar het Viva Las Vega's Festival op 30 juni in Studio K in Amsterdam?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je meedoet. Ik ben er ook eentje van de 3000, en ga voor 30 dagen helemaal plantaardig

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Chantal: goed dat je het zegt! Mis-gekopieerd denk ik. Hij doet het nu weer :) Misschien ga ik naar het festival, lijkt me wel ontzettend leuk :)

  @Roerend Goed: Goed dat je meedoet! Volgens mij wordt het super leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe ook mee, ontzettend goed initiatief! Ik heb vega geprobeerd een tijd, maar vind dat toch erg moeilijk! Daarom ga ik 6 dagen zonder vlees en 3 zonder zuivel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat goed! Succes, ik hoop dat het goed bevalt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe ook mee! Een maand geen vlees en 4 dagen per week vegan. Succes allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen