woensdag 24 april 2013

Audioboeken


Een van de belangrijkste dingen, voor mij, in een extra duurzaam leven zijn audioboeken. Vreemd, maar waar! Dat zit zo: veel dingen die je doet om duurzaam te leven duren langer of zijn een beetje saai. Naar je werk fietsen, met de hand afwassen, sokken stoppen... En soms heb je het gevoel dat alles een beetje langzaam gaat en dat het zonde is van je tijd.
Download een heel goed audioboek! Ineens fiets je met plezier een uur naar je werk en een uur terug, en was je extra goed af, zodat je nog even het hoofdstuk af kan luisteren. En boeken waar je normaal niet aan toe komt (Tolstoi's Oorlog en Vrede?) zijn als audioboek ineens wat minder imponerend.

Pro-tip: als je niet door de stad wilt fietsen terwijl je heel hard huilt, luister dan geen zielige audioboeken!

Pro-tip: allerlei boeken zijn gratis te downloaden, zoek op Librivox!

2 opmerkingen:

  1. Hier zijn al redelijk wat tv-series gepasseerd. Daar luister ik dan vooral naar, af en toe zie ik ook effectief de personages ;-) Ook films die ik niet per se wil ZIEN omdat het toch geen topfilms zijn, is ideaal afwasgezelschap. Podcasts heb ik in het verleden ook geprobeerd, maar nog geen tegen gekomen die ik echt leuk vind. Heb je daarvoor eventueel tips? En audioboeken, daar had ik wel al van gehoord, maar nog niet geprobeerd. Gauw eens Librivox checken dus!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb wel eens gezocht naar podcasts, maar vond het ook moeilijke leuke podcasts te vinden. Films en series op de achtergrond doe ik ook heel vaak. Als je nog eens een leuke podcast tegenkomt hoor ik het graag!

      Verwijderen