zondag 24 november 2013

Hier is mijn tip voor sint- en kerstkadootjes!

Ieder  jaar gaat er op Facebook zo'n mooie tekst rond, over hoe leuk het zou zijn als we allemaal bij lokale kleine winkeltjes zouden inkopen. En dat is het ook! Daarom promoot ik graag mijn Etsy-winkeltje, helemaal gevuld met mooie spulletjes gemaakt van duurzame, gerecyclede en vintage materialen. Kei duurzaam en leuk dus. Neem een kijkje!
2 opmerkingen:

 1. Ja, helemaal mee eens. Als we dan tóch geld gaan uitgeven, dan maar zoveel mogelijk bij lokale ondernemers, vind je niet? De laatste tijd heb ik bijna al mijn boodschappen gedaan bij lokale ondernemers.

  Om financiële redenen hou ik het nu zelf even zoveel mogelijk bij tweedehands sinterklaascadeautjes. Ik vind het best eng om het patroon van dure cadeaus geven te doorbreken, Het lijkt dan net alsof je je familie het niet waard vindt om geld aan uit te geven. Zo ben ook ik dus al geindoctrineerd door de media, de middenstand en tradities! Maar een mooi cadeau is een cadeau dat met zorg is uitgekozen. En dat kan dus best uit je eigen kast komen. Misschien geef ik iemand wel een keer iets heel duurs in mei. Maar dat doe ik dan spontaan, omdat ik het wil, en niet omdat het me wordt opgedrongen. Dat is wat me altijd een beetje tegenstaat aan die 'verplichte' feestdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Firma, inderdaad dapper hoor! Kleine of goedkopere kadootjes geven kan inderdaad best lastig zijn. Ik ken het wel, gelukkig is mijn familie niet erg van de dure kado's maar voor collega's vind ik het wel heel moeilijk, dan zou ik niet zo gauw iets tweedehands uitzoeken. Toch het idee dat dat gek gevonden wordt. Maf he!

   Ik hoop dat je leuke tweedehands of goedkope kadootjes kunt vinden! Soms vind je in kringloopwinkels dingen die nog helemaal nieuw zijn, zelfs nog in verpakking. Of iets fantastisch zelfgemaakts/zelfgebakken, is dat een idee? Dat vinden mensen vaak enorm leuk, zeker mensen die al heel veel spulletjes hebben.

   Verwijderen