vrijdag 18 april 2014

I love you too, Maarten!

In mijn statistieken zag ik ineens superveel hits vanaf de VPRO site. Wat blijkt? Mijn "verzamel gratis tomatenzaadjes" post wordt gelinkt vanaf Maarten's Moestuin. Superleuk! 

Nou heb ik geen tv, maar Maarten's Moestuin heb ik wel eens gezien. Dit gezellige programma meandert rond in de moestuin en geeft je een hoop nuttige tips. Gemist? Hier kun je Maarten's Moestuin zien: http://www.vpro.nl/kijk/maartens-moestuin/1.html


Voor mij wordt het ook weer tijd om de gratis tomatenzaadjes uit de kast te halen. Ik heb dit jaar een grotere moestuin dan ooit, dus tijd om superveel voor te zaaien! 

4 opmerkingen:

 1. Hallo Geerte, net even door je blog gescrolled, leuke informatieve stukjes schrijf je! Heel herkenbaar allemaal. Dit soort blogs zijn zo belangrijk om mensen een duwtje in de rug te geven op weg naar duurzaamheid, en gezonder en blijer leven. Succes met je blog, ik kom zeker vaker lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Clarien, dankjewel! Ik wil inderdaad laten zien dat duurzaam en gezond leven vooral leuk en inspirerend is, en niet afzien of "iets voor geitewollen-sokken" :) Leuk dat je meeleest!

   Groeten, Geerte

   Verwijderen
 2. Altijd leuk om nieuwe blogjes op Internet tegen te komen
  ik volg meestal blogjes dat te maken hebben
  met thuis, haken, koken en fotografie

  Bedankt voor het delen
  en nog een fijne dag !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo allemaal, ik ben voorgelogen door zoveel bedrijven die beweren echte geldschieters te zijn, maar al mijn inspanningen zijn tevergeefs geweest, ik heb meer dan 3500 euro verloren aan nepgeldschieters die beweren te zijn wat ze niet zijn. Totdat mijn vriend me voorstelde aan de juiste geldschieter die ik contacteerde en ik met succes een lening van hen kreeg in slechts 48 uur, zou ik iedereen die op zoek is naar een lening zonder angst aanraden om contact met hen op te nemen via e-mail:lapofunding960@gmail.com
  Whatsapp +447883183014

  BeantwoordenVerwijderen